Filter
 • Spol
 • Vrsta artikla
 • Brand
 • Boja
 • Cijena (KN)
  Od
  Do
 • Veličine obuće
 • Ostale veličine

Novosti

Uvjeti poslovanja

OBAVIJEST:

Privremeno smo morali pauzirati online prodaju.
Kako Shooster postaje SNIPES, uskoro ćeš svoje omiljene tenisice i odjeću moći kupiti na SNIPES.COM

Adresa za povrate:
Snipes Croatia d.o.o.
Roses Outlet - Shooster
Vrankovec 1
HR-49223 Sveti Križ Začretje

 

PRAVNE ODREDBE

 
Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma Snipes Croatia d.o.o. Rudolfa Kolaka 14, 10000 Zagreb.
Snipes Croatia d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Snipes Croatia d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
Snipes Croatia d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Razlog tome može biti manjak ili oštećen posljednji par/komad naručenog artikla. O dostupnosti naručenih artikala Snipes Croatia d.o.o. obavijestit će kupca putem e-maila, a ako neki od naručenih artikala plaćen karticom nije dostupan, Snipes Croatia d.o.o. će izvršiti povrat sredstava na karticu kojom je izvršeno plaćanje. Snipes Croatia d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Snipes Croatia d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Snipes Croatia d.o.o. ili posjetite neki od maloprodajnih dućana


GARANCIJA PRIVATNOSTI

Mi u Snipes Croatia d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Svi zaposleni u Snipes Croatia d.o.o. i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.
Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Snipes Croatia d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Snipes Croatia d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.
Snipes Croatia d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Snipes Croatia d.o.o. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Snipes Croatia d.o.o. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.


NAČINI PLAĆANJA


Plaćanje se vrši pouzećem ili kreditnim karticama. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši isključivo gotovinom prilikom preuzimanja robe od DPD kurirske službe. Kod online plaćanja kreditnim karticama transakcija se vrši preko WS Pay servera. Plaćanje se vrši Diners, Maestro i Mastercard karticama  do 6 rata, te ostalim kreditnim karticama jednokratno. 
Dostava u trgovine moguća je isključivo uz plaćanje karticom.

Usluge kartičnog plaćanja za Snipes Croatia d.o.o. provodi WSPay™ usluga poduzeća Webstudio d.o.o. WSPay™ je sustav koji višestrukim šifriranjem i posebnim kanalima manipulira podacima. WSPay™ primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između Webstudio sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla). WSPay™ sustav instaliran je na poslužiteljima pod kontrolom poduzeća Webstudio d.o.o.

Snipes Croatia d.o.o. ne preuzima odgovornost za eventualne izravne ili neizravne štete koje Kupci mogu pretrpjeti zbog privremene, djelomične ili potpune nedostupnosti WSPay™ usluge.

Načini plaćanja koji su omogućeni u Shooster webshopu:

Privredna banka Zagreb d.d.

-jednokratno te obročno plaćanje do 6 rata: Maestro,  Visa Inspire, MasterCard

Zagrebačka banka d.d.

-jednokratno plaćanje Maestro, MasterCard i Visa

-obročno plaćanje 2-6 rata za MasterCard standard, MasterCard gold, MasterCard go!, MasterCard platinum i Visa Avenue Mall i Visa Business karticama od Zagrebačke banke.

Minimalni iznos za obročno plaćanje je 500,00 kn

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

- jednokratno te obročno plaćanje 2-6 rata putem kreditnih kartica Diners, DinaCard, Discover

 

UVJETI DOSTAVE

SVOJ PAKET PREUZMI NA OTVORENOM
Po zaprimanju obavijesti o predviđenoj dostavi paketa, putem poveznice možeš pristupiti portalu naše dostavne službe DPD-a, te odabrati dostavu paketa na sigurno mjesto (terasa, garaža i slično), čime možeš dodatno osigurati izbjegavanje fizičkog kontakta i postići najveću moguću sigurnost za sebe, a ujedno i za kurire – sukladno tome pozivamo te da odabereš ovu opciju ako je to moguće.
U narednom periodu DPD kuriri neće ulaziti u zatvorene prostore (urede, skladišta i slično). Pakete će biti moguće preuzeti isključivo na otvorenom, bez kontakta i unutar sigurnosne udaljenosti od najmanje jednog metara (1m).

Dostava se vrši DPD kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Dostava na otoke se vrši jednom tjedno - uobičajeno subotom. Naručene artikle kurirska služba dostavlja u roku sedam radnih dana. Tijekom akcija, moguć je duži rok isporuke.

DPD prati načela transparentnosti i pažljivog postupanja s osobnim podacima u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (engl. General Data Protection Regulation – GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Više o DPD obradi osobnih podataka primatelja pročitajte na https://www.dpd.com/hr/hr/zastita-podataka/  
Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela kako bi vas u slučaju potrebe kurir mogao dodatno kontaktirati.

Dostava unutar Hrvatske na iznos kupovine veći od 200 kn je besplatna, a za iznose manje od 200 kn naplaćuje se u iznosu od 30 kn.

Osim Hrvatske, dostava je moguća u sljedeće zemlje: Austrija, Belgija, Bugarska, Češka, Danska, Finska, Francuska, Grčka, Irska, Italija, Litva, Latvija, Portugal, Luksemburg, Mađarska, Nizozemska, Njemačka. Norveška, Poljska, Rumunjska, Slovačka. Slovenija, Španjolska, Švedska, Švicarska. Cijenu poštarine moguće je vidjeti prilikom naručivanja, unutar košarice.

Ako nakon 20 dana od predaje narudžbe ne dobijete nikakvu obavijest o statusu narudžbe niti isporuku, molimo javite se na webshop@shooster.hr kako bismo mogli poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

Troškovi carine, porez i ostali dodatni troškovi nisu uključeni u iskazanu cijenu proizvoda i troškova slanja. Ovi troškovi su odgovornost kupca obzirom da svaka država ima različite zakone carinjenja i oporezivanja.

Nike artikle ne šaljemo u BiH i Srbiju.

Prilikom preuzimanja pošiljke/paketa kupac je dužan vizualno pregledati izgled paketa te ima pravo odbiti preuzimanje pošiljke. Kupac je dužan po preuzimanju pošiljke fizički provjeriti sadržaj paketa te, u slučaju da neki od naručenih artikala nedostaju, manjkavi su ili su isporučeni pogrešni artikli odmah, a najkasnije u roku od 72 sata o tome obavijestiti Snipes Croatia d.o.o. Protekom roka od 72 sata kupac gubi pravo prigovora da naručeni proizvod nije bio u isporučenoj pošiljci/paketu, te će se smatrati da mu je naručeni proizvod fizički predan u posjed. 

 

CLICK & COLLECT

Proizvod se odabire i naručuje online, a preuzima u odabranoj poslovnici bez troška dostave. Naručene artikle u odabranim poslovnicama je moguće preuzeti u radno vrijeme poslovnice nakon zaprimanja e-maila s obavijesti da je narudžba spremna za preuzimanje.

Vrijeme dostave je između 2-7 radnih dana, a uobičajeno oko 5 radnih dana.

Za preuzimanje proizvoda, na blagajni je potrebno predočiti email obavijest o spremnoj narudžbi te osobni dokument s fotografijom ili karticu kojom je narudžba plaćena.

Dostava u trgovine moguća je isključivo uz plaćanje kreditnom karticom.

 

REKLAMACIJE I PRIGOVORI

Sukladno Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05, 41/08, 125/11,7 8/15) i Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15) reklamacije vezane za materijalne nedostatke proizvoda te svi ostali prigovori mogu se izjaviti u pisanoj formi putem elektroničke ili obične pošte te usmeno putem telefona:

Snipes Croatia d.o.o.
Ulica Rudolfa Kolaka 14
10040 Zagreb
e-mail: reklamacije@shooster.hr

Odgovornost za materijalne nedostatke proizvoda 24 mjeseca je na trgovcu. U prvih 6 mjeseci od kupovine trgovac snosi trošak vještačenja ukoliko je vještačenje potrebno kako bi se dokazao materijalni nedostatak.

 

RJEŠAVANJE SPOROVA

Za sve što nije regulirano ovim Ugovorom primjenjuju se odredbe Zakona o obveznim odnosima. Sve sporove iz ovog Ugovora ugovorne strane pokušat će riješiti sporazumno. Svi sporovi ili zahtjevi koji mogu nastati, kao posljedica korištenja ovih Internetskih stranica, u vezi s ovim Uvjetima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti su suda u Zagrebu, uz primjenu mjerodavnog materijalnog hrvatskog prava.

 

JEDNOSTRANI RASKID UGOVORA

Za narudžbe izvršene nakon 10.02.2022. godine zamjena artikla nije moguća, već je moguće napraviti povrat robe.
Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača ovlašteni ste jednostrano raskinuti ugovor (npr. ugovor o kupnji pojedinog proizvoda) ne navodeći razloge za to u roku od 15 dana od datuma isporuke proizvoda.

Ugovor možete raskinuti koristeći dolje navedeni obrazac.

Standardni informacijski obrazac za jednostrani raskid ugovora možete preuzeti u PDF Formatu


U slučaju raskida ugovora svaka je strana dužna vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača. Povrat plaćenog izvršit ćemo vam nakon što nam roba bude vraćena. Povrat robe nam morate izvršiti bez odgađanja, a najkasnije u roku 14 dana od dana kada ste nam izjavili jednostrani raskid ugovora.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu ,a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.

Prilikom povrata naručenog artikla kupac snosi trošak povrata.  Povrat je moguć samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranog u dodatnu ambalažu za transport (po mogućnosti Shooster kartonsku kutiju). 

Stanje vraćenog artikla isključivo je odgovornost kupca. DPD-ovi djelatnici nisu nužno upoznati s pravilima i procedurama tvrtke Snipes Croatia d.o.o. već se kupci moraju držati uputa navedenih na našim stranicama te na Obrascu za povrat.

U slučaju povrata ne refundiramo trošak poštarine ukoliko je ista naplaćena prilikom narudžbe.

Obrazac za jednostrani raskid ugovora preuzmite ovdje.

Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora koji se nalazi na našoj mrežnoj stranici možete elektronički ispuniti i poslati mailom na webshop@shooster.hr ili poštom na:

Adresa za povrate:
Snipes Croatia d.o.o.
Roses Outlet - Shooster 
Vrankovec 1
HR-49223 Sveti Križ Začretje

 

 • Nike
 • adidas
 • Timberland
 • Reebok
 • PUMA
 • Air Jordan
 • New Balance
 • Dr. Martens
 • Diadora
 • Alife
 • Jason Markk
 • Goorin Bros
 • Montana
 • Converse
 • Skechers
 • Lacoste
 • Saucony
 • DC
 • On
 • Buffalo
 • New Era
 • Casio
 • Sneaky
 • Smellwell
Snipes Croatia d.o.o. - Ulica Rudolfa Kolaka 14 - Zagreb - Email: webshop@shooster.hr