Uvjeti uporabe

Pravne odredbe

Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi firma KATAPULT D.O.O. Ulica Gordana Lederera 4, 10000 Zagreb.
Katapult d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale upotrebom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.
Katapult d.o.o. se obvezuje primjenjivati sve razumne mjere sigurnosti u svrhu zaštite interesa Korisnika usluga i sprečavanje eventualnih zloupotreba.
Katapult d.o.o. ulaže razumne napore u održavanju informacija na ovim stranicama ažurnim i točnim. Međutim, zbog dinamičnosti tržišta i nepredvidivih situacija moguće su u manjem broju slučajeva odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Katapult d.o.o. zadržava pravo otkazivanja narudžbe bez dodatnog objašnjena. Katapult d.o.o. se obvezuje u svakom takvom slučaju razmotriti specifičnu situaciju te ponuditi kupcu varijante rješenja.
Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno u ponudi.
Ukoliko su vam potrebne detaljnije informacije kontaktirajte prodaju Katapult d.o.o. ili posjetite neki od maloprodajnih dućana

SHOOSTER Loyalty Card program ne vrijedi za kupovine preko Shooster webshop-a nego isključivo za osobne kupovine u trgovinama.


Garancija privatnosti

Mi u Katapult d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost i tajnost osobnih podataka svih naših posjetilaca i kupaca, u skladu sa Zakonom o elektroničkoj trgovini (Narodne novine br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009)
Svi zaposleni u Katapult d.o.o . i poslovni partneri ugovorno su obvezni poštovati načela zaštite privatnosti i tajnosti podataka. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i obavještavamo posjetioce i kupce o načinu korištenja tih podataka. Redovno dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Osobni podaci kupaca spremljeni su u informatičkom sustavu tvrtke Katapult d.o.o. i čuvaju se na sigurnom mjestu i dostupni su samo zaposlenima Katapult d.o.o. kojima su ti podaci nužni za pružanje kvalitetne usluge našim kupcima. Upotreba podataka ograničena je na komunikaciju s kupcima u svrhu obavljanja prodajnih transakcija, i obavještavanje korisnika o novostima i pogodnostima koje su im dostupne putem naše web stranice.

Katapult d.o.o. garantira da osobni podaci korisnika Web stranice Katapult d.o.o. neće nikada biti dati na uvid i upotrebu trećoj strani, bez prethodne izričite suglasnosti korisnika. Ovo se ne odnosi na zahtjeve za uvid u podatke od strane ovlaštenih službi izvršne državne vlasti Republike Hrvatske za potrebe kontrole poslovanja.
Registracijom potvrđujete točnost i potpunost u obrascu navedenih podataka i dajete izričitu suglasnost da Katapult d.o.o. može, u skladu za odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN br. 103/2003 i 118/2006) i Zakona o elektroničkoj trgovini(NN br. br. 173/2003 , 67/2008 i 36/2009) , obrađivati osobne podatke naznačene u obrascu za potrebe svojih evidencija i pružanja usluga obavještavanja o novim proizvodima i uslugama.
 

Cjenik

Na stranicama kataloga možete pogledati cijene i artikle koji su dostupni u našim maloprodajnim trgovinama. Pojedini artikli istaknuti na stranici nisu dostupni u trgovinama, isto tako svi artikli koji se nalaze u trgovinama nisu dostupni za prodaju preko web stranice. Sve cijene navedene na stranici su maloprodajne, i u sebi imaju uračunat PDV od 25%.
Trudimo se da stanje i navedene cijene budu usuglašene sa ponudom u trgovinama širom Hrvatske, ali zbog dinamičnosti tržišta postoji mogućnost eventualnih odstupanja.


Načini plaćanja

Plaćanje se vrši pouzećem ili kreditnim karticama. Kod odabira plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom prilikom preuzimanja robe od kurirske službe. Kod plaćanja kreditnim karticama transakcija se vrši preko PBZ Card MyCheckOut servera. Plaćanje se vrši American Express kreditnom karticom  do 6 rata, a Visa, Diners i Mastercard karticama jednokratno. Omogućeno je i plaćanje Maestro karticama jednokratno. 


Uvjeti dostave

Dostava se vrši DPD kurirskom službom i to isključivo radnim danima od 08-16. Dostava na otoke se vrši jednom tjedno obično subotom. Svaki naručeni artikl ćemo dostaviti unutar sedam radnih dana na vaš kućni prag. Prilikom kupovine molimo vas da ostavite broj telefona ili mobitela gdje vas kurir može dobiti i dogovoriti isporuku kako vama najviše odgovara.


Reklamacije i povrati

Kupac ima pravo na povrat robe u roku od 15 radnih dana po primitku pošiljke, ukoliko naručeni artikl ne odgovara veličinom ili se utvrdi greška na naručenom artiklu.

Prilikom povrata naručenog artikla Kupac snosi trošak povrata, a Katapult d.o.o. trošak ponovnog slanja artikla. Ukoliko je učinjena pogreška od strane Katapult d.o.o ili se radi o greški na naručenom artiklu, troškove povrata snosi Katapult d.o.o.. Zamjena artikla za drugi model ili drugu veličinu ,moguća je samo ukoliko artikl nije nošen. Artikl treba vratiti u neoštećenoj originalnoj ambalaži i zapakiranog u shooster kutiju.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji se izvršila uplata. Ukoliko je plaćeno karticom novac će biti vraćen na karticu,a za plaćanje pouzećem sredstva ćemo uplatiti na Vaš tekući račun. Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena.
Da bi mogli ostvariti pravo na povrat molimo da nas obavijestiti o svojoj odluci e-mailom na webshop@shooster.hr ili telefonom na 01/6400-739. Molimo vas da navedete ime i prezime, adresu, broj telefona i adresu elektroničke pošte.

Povrat robe se može izvršiti kurirskom službom DPD CROATIA d.o.o. po povlaštenoj cijeni. Ako vraćate robu firmi Katapult d.o.o. na adresu Ulica Gordana Lederera 4, 10000 Zagreb molimo vas da najavite prikupljanje paketa na e-mail adresu nalog@dpd.hr ili na broj telefona 01/3430-600 i obavezno navedete da se radi o povratu robe za Shooster. Kurir DPD-a će prilikom preuzimanja paketa na vašem kućnom pragu gotovinski naplatiti iznos od 35 kn.

Ukoliko želite artikl zamijeniti u Shooster trgovini, i to je moguće ali nas je potrebno prethodno kontaktirati radi dogovora (zbog provjere dostupnosti artikla i veličine).